Aanbevelingen

Karine Rodenburg
Gemeente Leeuwarden 
november 2021

Anke heeft ons heel prettig geholpen bij de inrichting van iBabs voor de bestuurlijke besluitvorming. Het is heel fijn om met iemand als Anke samen te werken. Ze staat altijd voor je klaar, werkt adequaat, is resultaatgericht en een prima intermediair. Ze vraagt door om een klus te doorgronden. En bijt zich ergens in vast tot de oplossing er is. Daarbij blijft ze altijd vrolijk en professioneel. Bijkomend voordeel is dat Anke weet hoe de hazen binnen de bestuurlijke besluitvorming van een gemeente lopen. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Henk Post
Gemeente Heerenveen
april 2021

Anke heeft onze coachingsvraag mbt het team functioneel beheer prima opgepakt, en in alle hectiek van de waan van de dag voldoende tijd en energie bij het team weten los te maken voor contract- en leveranciersmanagement, en regievoeren. Taken die de komende jaren steeds belangrijker worden en waar het team op moet worden voorbereid. In creatieve gezamenlijke sessies en persoonlijke gesprekken heb je ons verder op weg gebracht in doorontwikkeling van ons vakgebied.

Joke van der Drift
Gemeente Soest
maart 2021

Anke heeft ons snel en slagvaardig geholpen bij de inrichting van iBabs voor ons college van B&W en onze organisatie. Zij heeft in de eerste maanden de gebruikers ondersteund en het functioneel beheer van iBabs verzorgd. Zelf heb ik nauw met haar samengewerkt bij het leggen van een koppeling tussen iBabs en Zaaksysteem.nl. Ik heb haar leren kennen als een plezierige ‘collega’ die heel efficiënt werkt en snel begrijpt hoe een organisatie in elkaar steekt.

Hugo Zwier
Gemeente Zwartewaterland
maart 2021

We hebben de samenwerking als heel prettig ervaren ! Anke is ter zakekundig en is bereid om ervaringen te delen van andere klanten (in ons geval gemeenten). Daarnaast is zij eerlijk over te maken keuzes (do’s or don’ts). Makkelijk in de omgang en bereid om snel vragen te beantwoorden. We kijken terug op een geslaagd contact.

Elize Hulscher
De Twentse Zorgcentra
april 2020

Anke heeft ons snel en vakkundig de mogelijkheden van ibabs geleerd. Door haar duidelijke instructie kan het secretariaat papierloos werken. Een hele verbetering! Bedankt!

Erik Kuin
Projectleider digitaal werken
april 2020

Anke is een plezierige collega die resultaatgericht werk levert. Ze krijgt mensen mee door haar begrip voor hetgeen de ander belangrijk vindt en door haar relativerend vermogen.

Miranda Bakker
Leerkracht bij Blosse
november 2018

Anke heeft onze Gemeenschappelijke medezeggenschapsraad ondersteund als ambtelijke secretaris. Naast de standaard taken als agenda’s opstellen en notuleren, heeft ze een heel digitaal proces beleidsstukken voor ons opgezet, sharepoint voor ons ingericht en ervoor gezorgd dat we met Teams kunnen werken. De samenwerking met Anke verliep ontzettend prettig!

Lian Smaal
Beleidsadviseur jeugdzorg Gemeente SED
juli 2018

Wij hadden een goede opbrengst olv. Anke en m.b.v. haar methodiek. In 1 ochtend veel aanbevelingen voor toekomstig beleid om jeugdhulp en onderwijs naadloos te laten aansluiten. Energie in de groep door de juiste vraagstelling. Top!

Nico T Hooft
Directeur Samenwerkingsverband
juli 2018

Anke heeft in opdracht van het Samenwerkingsverband VO West-Friesland en voor de West-Friese gemeenten een sessie voor 40 medewerkers van scholen, gemeenten en jeugdhulpverlening begeleid. Prettige samenwerking van voorbereiding tot en met uitvoering. Goede energie in de groep, activerende werkvormen, prima tempo.

Peter A Kuiken
Directeur SSC DeSom
december 2016

Ik wil je graag aanbevelen als een professionele en betrouwbare management ondersteuner. Je hebt die rol tot 1 januari 2017 voor meerdere jaren binnen SSC DeSom bekleed. Ik heb je leren kennen als een betrokken professional met veel drive en hart voor de zaak. Je geef gevraagd en ongevraagd de juiste adviezen. Ik kan je dan ook van harte aanbevelen bij toekomstige opdrachtgevers. 
Veel succes bij je toekomstige inzetten, Peter Kuiken, Directeur SSC DeSom.

Mariana Schijf
Hoofd ICT, Mondriaan Fonds
februari 2016

Ik heb Anke leren kennen als een zeer flexibele secretaresse. Ik kom haar tegen in de regio Westfriesland bij het Westfries Archief en DeSom. Ik heb samen met mijn team secretaresses een training gedaan om van verschillende bloedgroepen 1 bloedgroep te maken. Er is tijdens deze training veel aandacht besteed aan de onbewuste communciatie. De teamleden hebben hier veel aan gehad. Anke is een professionele warme vrouw die haar vak verstaat.

Bregje Pel
Coach en trainer PelCoaching
februari 2016

Anke is zeer gericht op jou als klant, luistert goed naar je vraag, levert handige tips en gaat letterlijk naast je zitten om mee te kijken hoe je je klantenbestand en organisatie kan verbeteren. Ik raad haar iedereen aan. Daarnaast ervaar ik hoe ze als teamleider van de Unicefloop in Enkhuizen (heel) snel en doelgericht een groot evenement trekt en daarbij ook met frisse ideeën komt.

Clara Overes
BNI
januari 2015

Sinds november 2011 verzorgt Anke de ledenadministratie van BNI Noord Holland en handelt zij mijn e-mail af als ik afwezig ben. Ze doet dat vlot, accuraat en ze doet dat inmiddels ook voor een van mijn collega’s. Door haar jarenlange ervaring in projectondersteuning en secretariële ondersteuning is ze goed in het beoordelen van elke situatie en wie ze daarvoor kan inschakelen. Op die manier kan ik tijd vrijmaken voor andere werkzaamheden en -niet onbelangrijk- ongestoord werken, naar training of met vakantie zijn. Plezierige bijkomstigheid is dat Anke door haar ervaring snel werkt en daarmee een beter en betaalbaar alternatief is dan iemand in loondienst te nemen. Iedereen die een goede en ervaren secretaresse zoekt die je alleen betaalt als ze in actie komt, kan ik Anke van harte aanbevelen.

Robert Reus
Gemeentesecretaris SED
december 2014

Anke heeft onze projectorganisatie altijd uitstekend ondersteund. Van het beleggen van vergaderingen, maken van notulen, zorgen dat wij altijd alle stukken tijdig ter beschikking hadden tot het mensen stimuleren tijdig hun stukken aan te leveren. Klasse. Ik beveel haar van harte aan.

Hugo van Driel
Projectleider Ambtelijke Samenwerking
juni 2013

Anke kan naast uitstekende secretariële ondersteuning ook buitengewoon goed functioneren in complexe organisatorische situaties zoals fusies en veranderprocessen. Zij kan zich goed verplaatsen in een ander, doorziet de problematiek en neemt daarbij een onafhankelijke positie in.

Almar Wimer Siebenga
Kwartiermaker SSC DeSom
juni 2013

Anke heb ik leren kennen als mijn naaste collega: op afstand en toch dichtbij. Ik ervaar onze samenwerking alsof die er al jaren is. Een snelle reactie op mijn vragen en een efficiënte manier van werken. Tot laat op de avond, en in het weekend, staat ze klaar. Ze is betrokken bij mijn project, denkt mee als sparringpartner. Ze ziet het werk, is een aanpakker en duizendpoot. Anke houdt er van zaken te structureren en complexe projecten te coördineren. Ze bewaakt bovendien de beslismomenten en planningen. Kortom, een onmisbare schakel in veranderingsprojecten!

Kennismaken? U kunt mij bereiken op 06 11220248 of per mail anke@eenkoren.nl

Mijn meest recente en relevante projecten.

Anke Eenkoren Projectondersteuning