Aanbevelingen

Miranda Bakker, Leerkracht bij Blosse

Anke heeft onze Gemeenschappelijke medezeggenschapsraad ondersteund als ambtelijke secretaris. Naast de standaard taken als agenda’s opstellen en notuleren, heeft ze een heel digitaal proces beleidsstukken voor ons opgezet, sharepoint voor ons ingericht en ervoor gezorgd dat we met Teams kunnen werken. De samenwerking met Anke verliep ontzettend prettig!

Lian Smaal, Beleidsadviseur Jeugdzorg en Onderwijs bij Gemeente

Wij hadden een goede opbrengst o.l.v. Anke en m.b.v. haar methodiek. In 1 ochtend veel aanbevelingen voor toekomstig beleid om jeugdhulp en onderwijs naadloos te laten aansluiten. Energie in de groep door de juiste vraagstelling.Top! Lian Smaal Beleidsadviseur Jeugdzorg en Onderwijs bij Gemeente

Nico T Hooft, Directeur Samenwerkingsverband VO West-Friesland

Anke heeft in opdracht van het Samenwerkingsverband VO West-Friesland en voor de West-Friese gemeenten een sessie voor 40 medewerkers van scholen, gemeenten en jeugdhulpverlening begeleid. Prettige samenwerking van voorbereiding tot en met uitvoering. Goede energie in de groep, activerende werkvormen, prima tempo. Nico T Hooft Directeur Samenwerkingsverband VO West-Friesland

Peter A Kuiken, Directeur SSC DeSom

Beste Anke,
Ik wil je graag aanbevelen als een professionele en betrouwbare management ondersteuner. Je hebt die rol tot 1 januari 2017 voor meerdere jaren binnen SSC DeSom bekleed. Ik heb je leren kennen als een betrokken professional met veel drive en hart voor de zaak. Je geef gevraagd en ongevraagd de juiste adviezen. Ik kan je dan ook van harte aanbevelen bij toekomstige opdrachtgevers.

Veel succes bij je toekomstige inzetten,
Peter Kuiken,
Directeur SSC DeSom

Hugo van Driel, Gemeente Enkhuizen

Anke kan naast uitstekende secretariële ondersteuning ook buitengewoon goed functioneren in complexe organisatorische situaties zoals fusies en veranderprocessen. Zij kan zich goed verplaatsen in een ander, doorziet de problematiek en neemt daarbij een onafhankelijke positie in.

Robert Reus, Gemeentesecretaris Enkhuizen/Algemeen directeur SED en directeur RSW

Anke heeft onze projectorganisatie altijd uitstekend ondersteund. Van het beleggen van vergaderingen, maken van notulen, zorgen dat wij altijd alle stukken tijdig ter beschikking hadden tot het mensen stimuleren tijdig hun stukken aan te leveren. Klasse. Ik beveel haar van harte aan.

Almar Wimer Siebenga, Interim en programme management, consulting and supervision bij SlimWerk.

Anke heb ik leren kennen als mijn naaste collega: op afstand en toch dichtbij. Ik ervaar onze samenwerking alsof die er al jaren is. Een snelle reactie op mijn vragen en een efficiënte manier van werken. Tot laat op de avond, en in het weekend, staat ze klaar. Ze is betrokken bij mijn project, denkt mee als sparringpartner. Ze ziet het werk, is een aanpakker en duizendpoot. Anke houdt er van zaken te structureren en complexe projecten te coördineren. Ze bewaakt bovendien de beslismomenten en planningen. Kortom, een onmisbare schakel in veranderingsprojecten!

Clara Overes, Regiodirecteur BNI Noord-Holland

Sinds november 2011 verzorgt Anke de ledenadministratie van BNI Noord Holland en handelt zij mijn e-mail af als ik afwezig ben. Ze doet dat vlot, accuraat en ze doet dat inmiddels ook voor een van mijn collega's. Door haar jarenlange ervaring in projectondersteuning en secretariële ondersteuning is ze goed in het beoordelen van elke situatie en wie ze daarvoor kan inschakelen. Op die manier kan ik tijd vrijmaken voor andere werkzaamheden en -niet onbelangrijk- ongestoord werken, naar training of met vakantie zijn. Plezierige bijkomstigheid is dat Anke door haar ervaring snel werkt en daarmee een beter en betaalbaar alternatief is dan iemand in loondienst te nemen. Iedereen die een goede en ervaren secretaresse zoekt die je alleen betaalt als ze in actie komt, kan ik Anke van harte aanbevelen.

Bregje Pel, Coach en trainer PelCoaching

Anke is zeer gericht op jou als klant, luistert goed naar je vraag, levert handige tips en gaat letterlijk naast je zitten om mee te kijken hoe je je klantenbestand en organisatie kan verbeteren. Ik raad haar iedereen aan. Daarnaast ervaar ik hoe ze als teamleider van de Unicefloop in Enkhuizen (heel) snel en doelgericht een groot evenement trekt en daarbij ook met frisse ideeën komt.

Mariana Schijf, Afdelingshoofd Advies en Dienstverlening bij Gemeente Medemblik

Ik heb Anke leren kennen als een zeer flexibele secretaresse. Ik kom haar tegen in de regio Westfriesland bij het Westfries Archief en DeSom. Ik heb samen met mijn team secretaresses een training gedaan om van verschillende bloedgroepen 1 bloedgroep te maken. Er is tijdens deze training veel aandacht besteed aan de onbewuste communciatie. De teamleden hebben hier veel aan gehad. Anke is een professionele warme vrouw die haar vak verstaat.

Sharon Blair-Zuijderhoff, Senior adviseur at Twynstra Gudde

De werkzaamheden die Anke uitvoert binnen het projectbureau herindeling Wervershoof, Andijk en Medemblik zijn divers. Enerzijds gaat het om secretariële activiteiten als agenda's opstellen, notuleren, archiveren en het verzorgen van correspondentie. Daarnaast heeft Anke ook een waardevolle bijdrage geleverd aan het organiseren van bijeenkomsten, het structureren van processen en het bewaken van planningen. Anke is pro-actief, denkt constructief mee en lost problemen snel en efficiënt op. Ze kan goed zelfstandig werken en zorgt dat ze over de juiste informatie beschikt om haar werk goed uit te kunnen voeren. Ze is nuchter, stressbestendig en heeft een hoge productiviteit. Ook persoonlijk is Anke iemand waar ik graag mee samenwerk.

Joost Baltus, Overnameadviseur, onderhandelaar, verbinder, bedenker en organisator tbv het MKB in NH.

Begin 2012 heb ik Anke gevraagd om het secretariaat van DOinNWH te verzorgen. Dit bleek voor haar een ‘kolfje naar haar hand’ en voor ons een gouden greep. In het turbulente eerste jaar van DOinNWH bleek Anke een stabiele factor die allerhande zaken achter de schermen snel en tot in de puntjes regelde. Vrijwel niets is haar teveel en de bereidheid tot het leren van nieuwe dingen is groot. Kortom: Ik ben heeeeeel blij dat ze er voor ons is. En hopelijk nog lang…

Jos de Goede, Lid medezeggenschapsraad Jac. P. Thijssecollege

Anke biedt ons gerichte ondersteuning op het digitaal verwerken van documentatie; zij brengt orde aan en maakt het inzichtelijk. Zij zorgt voor een heldere verslaglegging van overlegmomenten. Ze toont initiatief, zet nieuwe processen in gang en pakt door. Anke biedt onze organisatie de juiste ondersteuning op het, voor ons, gewenste moment.

Gea Klercq, Praktijkverpleegkundige

Anke is bij ons Nationaal Programma Ouderen de secretaresse. Werkt zelfstandig, denkt mee op een prettige manier en is pro-actief. Als er vragen zijn, lost Anke dit direct op. Agenda’s opstellen,notuleren en archiveren kan zij als geen ander! Anke is nuchter, stressbestendig en altijd gezellig. Heeft veel humor, kortom een prettige vrouw om mee samen te werken.