Projectmanager in hart en ziel

Al ruim 25 jaar word ik enthousiast van het organiseren, ondersteunen en aanjagen van projecten. Zodanig dat teams ontlast worden en zich volledig kunnen richten op hun kerntaken. Sinds 2008 als zelfstandig ondernemer bij diverse opdrachtgevers en steeds vaker bij de (semi)overheid. Tot voor kort ook als vrijwillige coördinator voor Unicef in Enkhuizen.

Een leven lang leren

Gaandeweg heb ik me gespecialiseerd in projecten bij de (semi)overheid. Met de hbo-opleidingen Overheid en Bestuur en Projectmanagement als theoretische onderbouwing van de praktijk. Aanvullende trainingen (o.a. Procesbegeleiding en Lean Green Belt)  geven mij steeds meer instrumenten om mijn opdrachtgevers nog beter te ondersteunen.

“Een leven lang leren”: dat is mijn motto. Het zorgt voor een continue verbetering van de kwaliteit van mijn dienstverlening en voedt mijn enthousiasme voor mijn werk.

Vaart maken
Stilzitten is niet mijn sterkste kant. Ik houd graag de vaart in het werk, zonder in te boeten op accuraatheid. Met de mensen om mij heen werk ik het liefst op basis van gelijkwaardigheid met respect en waardering voor elkaar. Ik help anderen ook graag naar een hoger niveau door mijn kennis en ervaring te delen. Als “buitenstaander” is het vaak makkelijker om knelpunten te signaleren en passende oplossingen voor te stellen.

Er wordt van organisaties steeds meer gevraagd op het vlak van flexibiliteit (tijd en werkplek), efficiëntie, projectmatige aanpak en digitalisering. Wilt u weten wat ik hierin voor u kan betekenen?

Neem contact met mij op en we verkennen de mogelijkheden.

Kennismaken? U kunt mij bereiken op 06 11220248 of per mail anke@eenkoren.nl

Mijn meest recente en relevante projecten.

Anke Eenkoren Projectondersteuning